My wiki:Vastuuvapaus

Säädösviidakon käsikirja kaupalliselle kalastajallesta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Säädösviidakon käsikirja kaupalliselle kalastajalle ei takaa tietojen oikeellisuutta. Käsikirja on vapaasti muokattavissa oleva opas. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata käsikirjan artikkeleja.

Säädösviidakon käsikirjasta kaupalliselle kalastajalle löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta ei kuitenkaan voi taata oppaassa olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki oppaasta löytyvä tieto toimitetaan lukijalle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Kukaan Säädösviidakon käsikirjan kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä. Oppaassa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo käyttäjän, Wikimedian tai kenenkään Wikimediaan liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Kenellä tahansa on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Wikimediasta.